keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kranssi lahjanarusta


Olen ihaillut muutamasa kodissa ihanaa pörröistä paperinarukranssia, ja halunnut kovasti sellaista tehdä. Viime viikonloppuna keräsin risuja, joista tein kranssille pohjan. Tarkoituksenani oli odottaa käsityömessuille asti  (jotka ovat joskus parin vkon päästä), ostaakseni edukkaampaa paperinarua, mutten sitten millään malttanut :) Paikallisessa kaupassa ei ollut kuin vääränvärisiä naruja, joten ostin sitten tavallista, sitä leveämpää lahjanarua ison rullan (250m) ja ajattelin ettei sekään hukkaan mene, jossei siitä kranssia synnykään. Ja ei kun saksimaan ja solmimaan. Leikkasin narusta n. 15 cm pätkiä, ja sidoin kolmenarua yhteen neljännellä narulla keskikohdasta. Sen sitten solmin rautalankaan, jota kieputin kranssi ympäri.

Takapuolelle en naruja laittanut. Sitten vielä asettelin valot takapuolelta rautalangalla kiinni.
Ilmanvaloja näyttää tältä. Ei tämä niin kaunis olekuin paperinaruinen, mutta mikäpä estää tekemästä myös sellaista ;) Tämä tuli ainakin todella halvaksi. Risut ilmaisia, rautalanka vanhaa varastoa. Lahjanaru n. 2e ja valot 3e. Halkaisija risupohjalla on 40-50cm, eli aika iso kranssi kyseessä.
 

10 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis...ja huippu idea!
  Ihan itsekö tämän suunnittelit? Minulla on sellainen paperinaruinen ollut jo useamman vuoden ja kaipaisin jo jotain uutta. Pitäisköhän kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin, periaatteessa itse, jos nyt kranssista niin voi sanoa :) mut en kyllä tällaista ole kellään nähnyt. Tee ilman muuta :)

   Poista
 2. Wauu..onpas todella upea kranssi.. tykkään:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ja Pionille vielä että ainakin värivalikoima on laaja!

   Poista
 3. löysin viimein tänne sun uuteen blogiisi :) Kaunis valokranssi! Oma bloggailu tahtoo jäädä vallan, kun on pitänyt opetella niin paljon uutta tytön sairauden myötä. Arki ollut pakko arvottaa/aikatauluttaa uudelleen ja silloin on bloggailu jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Hönttä kommentista. Ymmärrän hyvin ettei bloggailu tunnu kovin tärkeältä tuossa elämäntilanteessa. Välillä meinaa jäädä vähiin itselläkin vaikkei mitään erikoista meidän elämään kuulukaan...

   Poista
 4. Hieno on. Taidan kokeilla jotta saisin "yövalon" meille.

  VastaaPoista
 5. Tekisitkö minulle tuollaisen ihanan vaalean poikavauva kakunkoristeen, kaikki teollisesri valmistetut ovat niin mänttejä..
  Kyselee mummi

  VastaaPoista
 6. kiitos kysymästä. En juurikaan ole enää koristeita tehnyt, ne ovat kovasti aikaa vieviä, eikä niitä oikein kannata tehdä.. Lahjaksi olen ystäville ja sukulaisille pääosin kaikki tehnyt..

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.